19 Ocak 2008 Cumartesi

Knight Online Dupe

DİKKAT !!!!! : DUPE OLAYINI EĞER ORCSANIZ LUFERSONDAN MORADONA GEÇERKEN
EĞER EL MORADSANIZ ELMORAD CASTLE DAN MORADONA GEÇERKEN YAPACAKSINIZ !!!!

VE BAŞLIYORUZ DUPEYE

önce iyi bir para yapın yada iyi bir item yapın (YALANDAN DUPELEMİŞ OLMAYIN) .Ewet itemler inventory nizdeyken charakterinizi SAVE yapın ondan sonra bir arkadaşınıza TRADE yoluyla verin.BU DURUMDA DUPENİN %50 SİNİ BİTİRMİŞ OLUYORUZ.TRADE yoluyla verdikten sonra IŞINLANMAK için portala gidin (ışınlanma aleti ).VE MORADONA IŞINLANCAKSINIZ YA IŞINLANIRKEN AYNI ANDA ctrl+c TUŞUNA BASILI TUTUP v TUŞUNA SÜREKLİ HIZLI BİR ŞEKİLDE BASMANIZ LAZIM.Eğer her şeyi doğru yapdıysanız server DİSCONNECT verecek.Eğer disconnect yazısını gördüyseniz anlayınki DUPE yapdınız demektir.
DİSCONNECT olduktan sonra oyuna girin ve inventorynizi açtığınızda hem arkadaşınıza vermiş olduğunuz itemler onda kalıyor hemde sizde 2. bir kopyası olmuş oluyor YANİ DUPE YAPMIŞ OLUYORSUNUZ.MERAK ETMEYİN KAYBOLMA OLAYI YOK İSTEDİĞİNİZ GİBİ SATABİLİYORSUNUZ ve aynı itemi istediğiniz kadar dupeleyebiliyorsunuz.BİZZAT KENDİM YAPTIM 9 TANE SHARD KOPYALADIM VE 18 SHARDIM OLDU :D:D. !!!!!BURDA EN DİKKAT ETMENİZ GEREKEN ŞEY ctrl+C tuşuna basılı tutup v tuşuna sürekli basmanızdır.!!!!!


ARKADAŞLAR hiç durmadan ve çok hızlı bir şekilde basmanız gerekiyor.Deneyin Kesinlikle %100 oluyor.

VEDE BİR TAVSİYE !!!!!!
BU dupe olayını yapabilmeniz için oyunun birazcık kasması lazım oyunun kasması lazım derken internetinizin kasması lazım bu dupe olayı daha çok İNTERNET cafelerde yapılıyor.Genelde kalabalık günleri tercih edin internetler tıklım tıklım olsun o zaman internet yavaş çalışıyor bunu biliyorsunuz işte o zaman dupenin tam sırası ben 2048 lik bağlantıda bile dupe yaptım.ÖNEMLİ OLAN BIKMADAN YAPMAK DİSC OLMUYOR DEMEYİN 3-5 kez deneyin kesinlikle oluyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Begendiginiz oyunları ve indirdiginiz oyunların altına yorumlarınızı yazarsanız seviniriz.

Kırık linkleri lütfen o başlığa yorum olarak bildirin.

İnndir Oyun Ekibi...